Wilt u een reparatie melden?

1. Vul hieronder uw postcode + huisnummer + eventuele toevoeging in
2. Druk op de knop ‘Meld uw reparatie’
In de vervolgschermen kunt u aangeven waar de reparatie moet worden uitgevoerd en wat het defect is.
Let op: Is er sprake van een situatie die nu opgelost moet worden? Bel dan direct 0570 – 61 45 40.
Postcode
Huisnummer
Huisnummer toevoeging

Spoedeisend

Heb je een reparatieverzoek met een spoedeisende karakter? Meld het reparatieverzoek dan niet via het onderhoudsportaal. Voor een snelle afhandeling van de melding verzoeken wij je om altijd telefonisch contact met ons op te nemen.

Ook ’s avonds en in het weekend kun je bij zeer dringende reparatieverzoeken ons altijd bereiken op telefoonnummer 0570 – 61 45 40. Je wordt dan doorverbonden naar de meldkamer van onze aannemer PHB Deventer. Zij helpen je met het oplossen van de storing.

Calamiteiten

Alarmnummer 112 – Voor Brandweer/Politie/Ambulance. Als elke seconde telt!

Geen spoed wel Politie - tel.: 0900 – 88 44 Brandweer Deventer - tel.: 088 – 119 70 00

Lift storing

Een liftstoring moet snel worden verholpen en heeft daarom een spoedeisende karakter. Het melden van een reparatieverzoek via het onderhoudsportaal is niet mogelijk.

Voor een snelle afhandeling van de storing verzoeken wij je om telefonisch contact met ons op te nemen, tel.: 0570 – 61 45 40.

CV onderhoud

Heb je een cv-ketel in jou woning? Woon je in het complex De Kogge (Koggeschip 2-150)? Je kan je reparatieverzoek rechtstreeks melden bij Instain, tel.: 0570 – 617 088.

Woon je in een andere woning van Eigen Bouw? Dan kan je het reparatieverzoek rechtstreeks doorbellen aan de Energiewacht Groep, tel.: 088 – 555 3000. Er wordt dan direct een afspraak gemaakt voor het verhelpen van de storing.

Woon je in de IJsselflat (Moreelsestraat 1-50) of de Rembrandtflat (Rembrandtkade 105-185)? In jou woning is voor de verwarming een collectieve cv-installatie aanwezig. Voor het melden van een storing kun je bellen naar Eigen Bouw, tel.: 0570 – 61 45 40 (ook 's avonds en in het weekend).

Onderhoud geiser/boiler

Is in jou woning een geiser/boiler aanwezig? Dit is in veel gevallen een (huur)toestel van de Energiewacht Groep. Deze wordt niet door Eigen Bouw onderhouden.

Voor onderhoud en reparatie kun je contact opnemen met de Energiewacht Groep, tel.: 088 – 555 30 00

Gas en Elektra

Een collectieve gas-of elektrastoring kun je melden bij het Nationaal storingsnummer gas en stroomstoringen (netwerk). Telefoon: 0800 - 90 09 of https://www.gasenstroomstoringen.nl. Hier kun je ook nazien of er al een storing in jou buurt is gemeld.

Ongedierte

Het bestrijden van ongedierte zoals, ratten, muizen, slakken, kevers e.d. is voor rekening van de huurder. Het bestrijden van wespen wordt wel door Eigen Bouw uitgevoerd. Via het onderhoudsportaal kun je hiervoor een reparatieverzoek melden.

Graag informeren en adviseren wij jou over de wijze van bestrijding van het overige ongedierte. Neem hiervoor op werkdagen telefonisch contact met ons op, tel.: 0570 – 61 45 40.

Huisvuil/afval

Circulus verzamelt en verwerkt het huishoudelijk afval in Deventer. Dat doet zij in opdracht van de gemeente Deventer.

Meer informatie over de afvalstoffenheffing, milieustraat, afvalkalender en dergelijke vindt u op: https://www.deventer.nl/afval

Meldpunt Openbare Ruimte

Zie je losliggende stoeptegels? Een kapotte lantaarnpaal? Via een Melding Openbare Ruimte geef je het aan de gemeente door. Zo help je mee Deventer schoon, heel en veilig te houden. https://www.deventer.nl/meldpunt